Veckans Tårta delas ut i V97 varje Torsdag!

De glada bagarna i egna bageriet hos COOP Extra i Vallentuna skapar varje vecka ett mästerverk i bakväg.

Hela grejen går ut på att du som lyssnare skickar in en nominering om vem du vill ska få "Tårtan" och om du har tur så

är det just din nominering som vinner. Maila till v97@v97.se

Här nedan kan du kolla in bilder på tidigare vinnare!!

Vecka 25 gick mumman till personalen på Norrskenets förskola i Vallentuna. Så här löd nomineringen:

"Hej vi är några föräldrar som vill nominera världens bästa förskole-fröknar. Nämligen personalen på Norrskenets förskola. Vi vill tacka Er för allt fint ni gör för våra barn. Trygga och glada lämnar vi dagligen våra barn till Er. Och Ni ger dem toppen dagar. Ni hittar på så mycket roligt med dem. Går till skogen, åker på utflykter till bondgårdar etc. Gör massa pyssel med dem. Och ÅKER TILL SKANSEN!!! Helt fantastiskt bra tycker vi att våra barn har haft det på Norrskenets förkola. Men nu är det några barn som blivit så stora att de ska flytta upp till skolan till hösten. Och innan det sker vill vi tacka Er med veckans mumma. För Ni är fantastiska och det är Ni som gör Norrskenets förkola till världens bästa förskola. Tack och Kram från "Uggle-föräldrarna" 

Veckan mumma gick vecka 24 till Karin Arnesen på Vallentuna doktorn. Så här löd nomineringen:

”Hejsan!
Jag skulle vilja nominera, (och lite mera) till Vallentuna Doktorn för mitt fina omhändertagande när jag var som sjukast i min astma.
Ett särskilt tack till Karin Arnesen som ställde upp för mig 100% under hela tiden.

Med vänliga hälsningar
Marianne Augustsson”

 

Vecka 23 och återigen torsdag då begav sig Jörgen och Peter ut med veckans mumma. Denna gång gick den till Rallarrosens äldreboende i Täby kyrkby, Nettan var på plats och tog emot tårtan.

Så här löd nomineringen:

"Jag vill ge veckans mumma till personalen på Rallarrosens gruppboende på Helgavägen i Täby kyrkby. De tar hand om våra dementa åldringar på ett fantastiskt sätt de ger en utomordentlig palliativ vård i livets slutskede. De är alltid glada, trevliga och är ett stort stöd för de boende och de boendes anhöriga"
 
Hälsningar
Ing-Gull Averbo

Veckan mumma gick vecka 18 till Täby Plåtteknik. Så här löd nomineringen:

 

Vi vill ge veckans mumma till killarna på Täby Plåtteknik Ängsvägen 13 i Täby Kyrkby

Matte, Gåsen och alla ni andra på Täby Plåtteknik

Ni är värda en tårta för allt slit.

 

Ni svetsar, bockar och lackar dagarna långa.

Arbetstimmarna blir på verkstan många.

 

Allt arbete i plåt är för er lätt.

Mot kunden har ni ett trevligt sätt.

 

Hoppas att ni vinner veckans mumma lott

Därför att ni är värda något gott.

 

Hälsningar från Ing-Gull och Gunilla

 

Vecka 17 gick mumman till personalen på Hammarbacksskolan kök. Nomineringen löd så här:

"Vi tycker att tjerna i köket på Hammarbacksskolan är värda veckans tårta.Varje dag fixar de god mat åt sig

Själva,tre mottagningskök och förskolor+andra verksamheter,de gör ett jättejobb och är värda all uppmuntran.

De lagar två rätter + en vegetarisk varje dag,och allt är gott"

 

Kramar till tjejerna från Gunilla och Karin

Vecka 16 och torsdag! Då var det återien dags för Jörgen och Peter att dela ut veckans mumma. Denna gång gick den till Sune och Maud. Så här löd delar av nomineringen:

"På Tornvägen 8 i Vallentuna finns två personer som verkligen förtjänar veckans Mumma. Svärmor Maud som innan pensionering arbetade som lärare på Ormsta Skola och svärfar Sune Nordahl som innan pensioneringen arbetade med världen som arbetsplats, tillika Viktors farmor och farfar. Dessa två genuint godhjärtade människor har i ur och skur under årens lopp ställt upp för vår familj.
 
När vi låste ut oss på södermalm en mycket sen fredagsnatt, kom svärmor raskt från Vallentuna med våra extranycklar och ett leende på läpparna. Vi vill därför hylla Maud och Sune som betyder så mycket för oss med veckans mumma och en tårta"

Hälsningar

Marianne Nordahl

Vecka 15 och torsdag det betyder mummautdelning i V97. Denna gång gick mumman till Lena Andersson.

Så här löd nomineringen:

Vill att ni ger veckans mumma till min bästa vän Lena Andersson, mörbygården 79, vallentuna.
Min nominering låter förljande:
 
Med outtröttlig uppmuntran och stöd har hon tröstat mig genom den absolut svåraste tiden i mitt liv.
Hon har verkligen  RÄDDAT mitt liv de sista veckorna. Mycket bara genom att finnas där och lyssna på mig. Vilken tid på dygnet det än har varit.
Precis som en bästa vän ska vara.
Hon har verkligen förtjänat en guld medalj men det blir alldeles utmärkt med uppmärksamhet från er härliga radio station.

Hälsningar

Gisela Davidsson

Vecka 13 hade vi ju lite problem att leverera mumman. Den nominerade var Eva Sognevik, men Jörgen och Peter fick aldrig tag i hennna. Men mumman lämnades vid dörren med nomineringen. Så damp denna fina bild ner på redaktionen från Eva som var otroligt glad att hon fått mumman, kanske var hennes hundar ännu nöjdare som vi kan se på bilden :-)

 

Vecka 12 gick mumman till Björn Ek, så här löd nomineringen:

"Det har varit en hääärlig och lång vinter för oss alla som gillar att åka längskidor! Och det gör vi!!! Det har alltid varit en stor njutning för oss att åka till flygfältet i Vallentuna och se de välpreparerade spåren, sätta på skidorna och åka i spåren! Vi tycker att BJÖRN EK är värd att uppmärksammas i detta sammanhang! Det är han som frivilligt och privat har gjort spåren för oss!!! Heja Björn!!!! Utan dej skulle vi inte kunnat åka skidor så som vi har gjort!!! Ett stort tack!!! Och vi ser framemot nästa vinter!!!!!
 
Hälsningar

Matti, Toni, Erika och Patrick

 

Vecka 11 gick mumman till personalen i kommunens växel. Så här löd nomineringen:

 

"För att de tar emot mängder av samtal av en mängd olika karaktärer, många gånger knepiga frågor. De hjälper till på ett bra och lugnt sätt genom ett trevligt bemötande. Särskilt en vinter som denna har de varit extra utsatta"

/Lars Lundqvist

 

Vecka 10 gick mumman till Sahra. Som är kokerska på förskolan kantarellen. Peter försökte sno åt sig tårtan men se det gick inte för sig :-)

Så här löd nomineringen:

Vi är ett glatt gäng på Förskolan Kantarellen i Vallentuna. Vi vill nominera vår fantastiska kokerska Zahra till veckans mumma. Vi har kommit på att vi är snåla med att berätta hur mycket vi uppsakattar henne och hennes goda mat. Det är en fröjd attt känna dofter som sprider sig i huset då hon lagar mat, bakar bröd mm. I bland skämmer hon även bort oss i fikarummet med godsaker som hon bakat. På många andra förskolor väljer de bort egna kokerskor och ersätter med catering. Vi vill visa att vi är previligerade som får ha vår kokerska kvar. Nu är det dags att vi skämmer bort henne, och vi önskar att ni kunde hjälpa oss med detta, det skulle vara så roligt :-)  

Mvh Pedagoger och barn på förskolan Kantarellen.

 

Mumman vecka 9 gick till Nette Andersson på Aerosol. Det var hennes kusin Annika Sandström som nominerat, helt enkelt för att Nette är en sån fantastisk människa.

 

Torsdag och dags igen för Veckans mumma. 24 februari gick den till Lars-Olav och hans tre barn. Så här löd nomineringen:

"Jag vill gärna överraska min man (Lars-Olav) och våra tre ban (Julia, Oliver och Jonathan) med "veckans mumma" eftersom de alltid ger mig så mycket glädje och gör mig till världens lyckligaste "fru" och  "mamma".  

Kramar från Linda!

 

Posten i Vallentuna fick mumman vecka 7. Nomineringen löd så här:    

jag skulle vilja nominera mina brevbärarkolleger på posten i vallentuna till veckans mumma... för de har jobbat skiten ur sig rätt ut sagt , under hela vintern 2010/2011 på dåligt plogade, uselt skottade och  obefintligt sandade gator ... och med alldeles för liten personalstyrka, pga mycket sjukdom, vab och nedskärningar... tycker de är värda lite tårta :)

 

Vecka 6 och torsdag, ja då var det återigen dags att dela ut mumman. Denna gång gick den till Helene. Delar av nominering lät så hör:

Vi har på socialförvaltningen och inom enheten MIVA en arbetsterapeut som heter Helene Aborelius-Storm

Denna fantastiska kvinna har under lång tid kämpat med uttagningar till den första  Melodifestivalen för personer med funktionsnedsättningar som gick av stapeln på scandic konferans den 30 januari 2011

Helene har med  ett glatt humör kämpat med att stötta våra två deltagare som gick vidare till den stora finalen där deltagarna kom från olika kommundelar från Norrort. Segraren i den stora finalen blev Vallentuna och vem fanns vid vinnarens sida om inte Helene!

 

Vecka 4 delades mumman ut till Lovisedalsskolans klass 4b. Nomineringen kom från deras Lärare Pia och delar av den lät så här:

"Jag skriver till er för att jag tycker att jag har 25 st toppenkandidater till "Veckans Mumma". Dessa 25 kandidater ger mig, fem dagar i veckan, en otrolig arbetsglädje och många skratt! Jag kommer till jobbet glad och går minst  lika glad därifrån. De är duktiga, snälla, ambitiösa, roliga, spontana, härliga och fina och jag känner mig oerhört priviligierad som får ha dessa fantastiska barn i min klass"

 

Vecka 2 och äntligen torsdag igen :-) Då var det dags att dela ut årets första mumma. Som denna gång gick långväga ända till Danderyds sjukhus. Där jobbar nämligen Helen Vivenius (hon som håller i tårtan). Hon hade blivit nominerat av sin son Joel. Så här löd nomineringen: "Därför hon är jättebra på att laga mat och hon är snäll"

 

Vecka 50 och torsdag, då var det återigen dags att dela ut veckans mumma, som även var årets sista mumma. Denna gång gick mumman till Maria Rydell och alla övriga duktiga arbetare på Parkförvaltingen. Utöver alla fina planteringar som dom gjort i Vallentuna kommun så låg dom även bakom måndagens jätteutsmyckning i en av rondellerna vid busshållsplatserna i Vallentuna centrum. Julpynt och klappar hade tillsammans med flera hundra marsaller placerats i rondellen och lysste upp Vallentunas morgon.

 

 

 

Vecka 14 gick mumman till Helene som jobbar på förskola i Täby kyrkby. Så här löd delar av nomineringen:

"Min älskade vän Helene Ankartross ställer alltid upp för mig och har alltid tid för mig vad jag än behöver. Har alltid goda råd, ett par uppmuntrande ord, eller bara löser mitt problem genom att finnas där för mig och ge sig själv till hjälp.

Hon skulle verkligen behöva få lite uppmuntran själv just nu. I förrgår hade dom inbrott på hennes arbetsplats och hon blev då även av med sina nycklar och plånbok. Som om inte det räckte upptäckte hon och hennes dotter att de fräcka tjuvarna, medan Helene jobbade klart och polisanmälde inbrottet på arbetet, också hade åkt hem till henne, gått in med de stulna nycklarna och vänt upp och ner på hela hennes hem och stulit ALLT av värde"

Hälsningar

Annika Öhrström

Vecka 13 hade vi ju lite problem att leverera mumman. Den nominerade var Eva Sognevik, men Jörgen och Peter fick aldrig tag i hennna. Men mumman lämnades vid dörren med nomineringen. Så damp denna fina bild ner på redaktionen från Eva som var otroligt glad att hon fått mumman, kanske var hennes hundar ännu nöjdare som vi kan se på bilden :-)

Vecka 12 gick mumman till Björn Ek, så här löd nomineringen:

"Det har varit en hääärlig och lång vinter för oss alla som gillar att åka längskidor! Och det gör vi!!! Det har alltid varit en stor njutning för oss att åka till flygfältet i Vallentuna och se de välpreparerade spåren, sätta på skidorna och åka i spåren! Vi tycker att BJÖRN EK är värd att uppmärksammas i detta sammanhang! Det är han som frivilligt och privat har gjort spåren för oss!!! Heja Björn!!!! Utan dej skulle vi inte kunnat åka skidor så som vi har gjort!!! Ett stort tack!!! Och vi ser framemot nästa vinter!!!!!
 
Hälsningar

Matti, Toni, Erika och Patrick

Vecka 11 gick mumman till personalen i kommunens växel. Så här löd nomineringen:

"För att de tar emot mängder av samtal av en mängd olika karaktärer, många gånger knepiga frågor. De hjälper till på ett bra och lugnt sätt genom ett trevligt bemötande. Särskilt en vinter som denna har de varit extra utsatta"

/Lars Lundqvist

Vecka 10 gick mumman till Sahra. Som är kokerska på förskolan kantarellen. Peter försökte sno åt sig tårtan men se det gick inte för sig :-)

Så här löd nomineringen:

Vi är ett glatt gäng på Förskolan Kantarellen i Vallentuna. Vi vill nominera vår fantastiska kokerska Zahra till veckans mumma. Vi har kommit på att vi är

snåla med att berätta hur mycket vi uppsakattar henne och hennes goda mat. Det är en fröjd attt känna dofter som sprider sig i huset då hon lagar mat, bakar bröd mm. I bland skämmer hon även bort oss i fikarummet med godsaker som hon bakat. På många andra förskolor väljer de bort egna kokerskor och ersätter med catering. Vi vill visa att vi är previligerade som får ha vår kokerska kvar. Nu är det dags att vi skämmer bort henne, och vi önskar att ni kunde hjälpa oss med detta, det skulle vara så roligt :-)  

Mvh Pedagoger och barn på förskolan Kantarellen.

Mumman vecka 9 gick till Nette Andersson på Aerosol. Det var hennes kusin Annika Sandström som nominerat, helt enkelt för att Nette är en sån fantastisk människa.

Vecka 8 och Torsdag och återigen dags för Veckans mumma. 24 februari gick den till Lars-Olav och hans tre barn. Så här löd nomineringen:

"Jag vill gärna överraska min man (Lars-Olav) och våra tre ban (Julia, Oliver och Jonathan) med "veckans mumma" eftersom de alltid ger mig så mycket glädje och gör mig till världens lyckligaste "fru" och  "mamma".  

Kramar från Linda!

Posten i Vallentuna fick mumman vecka 7. Nomineringen löd så här:    

jag skulle vilja nominera mina brevbärarkolleger på posten i vallentuna till veckans mumma... för de har jobbat skiten ur sig rätt ut sagt , under hela vintern 2010/2011 på dåligt plogade, uselt skottade och  obefintligt sandade gator ... och med alldeles för liten personalstyrka, pga mycket sjukdom, vab och nedskärningar... tycker de är värda lite tårta :)

Vecka 2 och äntligen torsdag igen :-) Då var det dags att dela ut årets första mumma. Som denna gång gick långväga ända till Danderyds sjukhus. Där jobbar nämligen Helen Vivenius (hon som håller i tårtan). Hon hade blivit nominerat av sin son Joel. Så här löd nomineringen: "Därför hon är jättebra på att laga mat och hon är snäll"

 

Vecka 50 och torsdag, då var det återigen dags att dela ut veckans mumma, som även var årets sista mumma. Denna gång gick mumman till Maria Rydell och alla övriga duktiga arbetare på Parkförvaltingen. Utöver alla fina planteringar som dom gjort i Vallentuna kommun så låg dom även bakom måndagens jätteutsmyckning i en av rondellerna vid busshållsplatserna i Vallentuna centrum. Julpynt och klappar hade tillsammans med flera hundra marsaller placerats i rondellen och lysste upp Vallentunas morgon.

 

Vecka 49 och återigen dags att dela ut veckans mumma. Den här gången gick den till Carolin och Mikaela som tränar Vallentunas fotbollstjejer 99/00.

Så här löd nomineringen:

Idrotten är en viktig uppfostringsmiljö med stor möjlighet att påverka ungas normer och attityder. För de allra flesta barn och ungdomar är idrottsledaren en mycket viktig vuxen. Därför är det viktigt att vara en bra förebild som ledare. Dessa två mycket ambitiösa tjejer har tagit ledarrollen på största allvar, de brinner för att utveckla laget både på och utanför planen. De utstrålar glädje och värme och hjälper våra småtjejer att bli trygga och stabila personer. Vi hoppas att deras arbete kan inspirera fler att arbeta på liknande sätt. Ni är ovärdeliga!!

Från alla föräldrar i laget

Camilla Ekerberg

 

Vecka 48 gick mumman till tre lärare på förskolan Violen, så här löd nomineringen:

"Jag skulle själv vilja nominera 3 kvinnor som jag tycker är väl värda lite uppskattning. Min nomineringsförslag går till fröknarna på avdelning Violen på Haga förskola. Anledningen är att jag tycker att dom är fantastiska och att jag med lätt hjärta kan lämna över mina älskade ungar till dom varje morgon. Dom har ett fantastiskt bemötande till mig som förälder och ett underbart sätt att se på barnen. Jag arbetar själv på förskola, och jag känner att mina barn inte hade kunnat få bättre fröknar. En stor salut till Bettan, Elisabeth och Inger"
 
Kramar i massor Anton, Alva och Annelie Skoglund

 

Vecka 47 gick mumman till Rebecka. Det var hennes mamma som skickat in nomineringen till oss på V97, så här löd den:

"Vår dotter Rebecca Kaiser borde få ”veckans mumma” för att hon osjälviskt är hemma i stort sett varje dag och tar hand om vår hundvalp Milou. Hon gick ut gymnasiet i somras och kunde ju vara med kompisar, träna eller ta sovmorgnar. Istället går hon upp och tar hand om valpen, motionerar den och har mysigt när vi andra går till plugget och jobbet. Sedan går Rebecca och jobbar när vi andra kommit hem. Hon är värd en snygg smaskig tårta"

 

Vecka 46 gick mumman till Pressbyrån, anledningen var att dom blev rånade en vecka tidigare. V97 tyckte därför att det kunde vara på sin plats med lite tröst och därför gav vi dom veckans mumma.

 

Vecka 45 gick mumman till Anton Skoglund 4 år, som verkligen är en hjälte, kanske Vallentunas yngsta hjälte!! Det var nämligen så att Anton var ute och gick med sin mamma när han såg en 2-åring vandra ut i gatan. Anton reagerade direkt och sprang iväg och hämtade den lilla pojken och ledde honom från vägen. Det här tycker vi på V97 verkligen är värt en mumma.

 

Vecka 41 gick mumman till en verkligen eldsjäl i Vallentuna, Terttu Kärki. Så här löd nomineringen:

Veckans mumma tycker jag bör tilldelas Terttu Kärki som i ur och skur alldeles oavlönat ser till att alla på Erikshjälpen i Vallentuna (fabriksvägen 1C) får Mumma varje vecka. Varje Torsdag är hon på plats och bakar och bakar och bakar. Inte nog med det, om kocken hamnar i trångmål så rycker hon mer än gärna in och räddar situationen. Det har hänt mer än en gång kan jag säga. Om det är någon i Vallentuna som förtjänar veckans mumma är det Terttu som så osjälviskt gläder så många varje vecka, oavsett regn kyla eller snö så är hon på plats och ser till att personal och övriga på Erikshjälpen har fikabröd i en vecka efter att hon varit där.  

Ge Terttu veckans Mumma!!  

MVH   Kocken (TF) på Erikshjälpen i Vallentuna

 

Vecka 40 gick mumman till Sofie Thorin för att hon är så bra helt enkelt, så här löd nomineringen:

Hej!
Vi vill nominera Sofie Thorin till veckans mumma.

"För allt hon gör för oss butiker och företag i centrumföreningen, allt slit hon la ner för att göra Höstfesten till den succé den blev, hon gör så mycket mer än vi har lov att förvänta oss. Dessutom fyllde hon år i helgen som va."

Hoppas ni kan uppmuntra henne med veckans mumma.

Hälsningar
Elin och Lili på Fotobutiken

 

Vecka 39 delades mumman ut till Vallentunas Brandstation, dels för att dom gör ett grymt jobb men också för att dom hade en väldigt uppskattad uppvisningsdag i söndags.

 

Så här såg mumman ut vecka 39!!

 

Blivande brandman kanske?? Jörgen kände sig manad att prova brandkårsyrket lite, enligt Brandinspektör Torgny Pettersson var Jörgen som klippt och skuren för brandmansyrket. Vi som jobbar på V97 tvekar och tror nog Torgny var lite snäll! Haha

 

Vecka 38 gick mumman till Hanne Stichel som är präst i Vallentuna kyrka, så här löd nomineringen:

"vi vill ge vallentunas präst Hanne Stichel veckans mumma för att hon gjorde en fantastisk fin och minnesvärd dag för oss i dag när Marcus och Joel

döptes,den här dagen kommer vi att minnas med värme i våra hjärtan tack vare Hanne som är en mycket fin människa.

Varma hälsningar från Helene,Max,Marcus och Joel Vivenius"

 

Vecka 37 och mumman gick till personalen på förskolan Pärlan i Vallentuna. Så här löd nomineringen: Jag tycker att fröknarna på min dotters förskola Pärlan är väl värda en Mumma-tårta! De är helt fantastiska med barnen och med oss föräldrar. Det är priviligerat att få lämna sitt älskade barn till så kompetenta, engagerade och rara människor och det är värt precis hur mycket som helst! Barnen är ju det viktigaste och det käraste vi har. Skulle bli jätteglad om ni ville uppmärksamma dem på detta sätt

Fröknarna heter Pernilla, Mikaela, Marcia, Therese, Eva, Kristina, Jens, Reneé och föreståndare Susanna. Alla är precis lika underbara!

Glada hälsningar //Liselotte Danielsson (Tildes mamma)

 

Mannen med ett "riktigt radioutseende" fick mumman vecka 36. Anledningen till att Håkan som basar på morgonshowen och är ansvarig på V97 fick Veckans mumma är att hans kollegor verkligen uppskattar hans egagemang både för radion och framförallt för Vallentuna. Han har jobbat hårt på senaste tiden med att få ihop allt med lokala politiker och andra arrangemang i Vallentuna och det tyckte vi skulle uppmärksammas med en tårta :-)

Att hans kollegor också fick äta av tårtan var ju inte heller så dumt, hehe

Hälsningar kollegorna

 

Vecka 34 gick mumman till Märit på Vallentuna träningscenter. Nomineringen löd i korthet så här: Märit är fantastisk, snart 80 år och full av glädje och tränar som en 30-åring. Hon hjälper till på träningscentret helt gratis. Hon finns också alltid till för sina barn och barnbarn. Jag vill hylla och tacka min personliga assistent, världens bästa Märit.

Hälsningar Ulrika

 

Vecka 32 gick mumman till Läkaren Helen på husläkarmottagningen Björk och Benedich i Vallentuna centrum. Delar av nomineringen lät så här:

Jag skulle på detta sätt vilja visa min & säkert många andra människors uppskattning för den fantastiska Läkaren Helèn, på husläkarmottagningen Björk & Benedich i Vallentuna C.

Helen är en Fantastisk Läkare & Människa, både i sitt arbete & utanför.

I sitt yrkesutförande tar hon varje enskild människa på största allvar (vi vet), Helèn engagerar sig på ett sätt som bara de allra bästa av doktorer gör.

Det är med största förtroende som vi överlämnar både oss själva & våra barn i hennes omsorg när det verkligen gäller!!!!

Jag kan alltså med egen erfarenhet säga att Helè(è)nar inte är såna doktorer som växer på träd i varje Husläkarmottagning tyvärr.

TACK!.. Helèn för att Du är Vår Husläkare!

Fam, Peter, Anhelee, Simon & Adam.

 

Veckans Mumma gick vecka 31 till Lasse som i början av maj var på besök i V97. Så här lät nomineringen:

Jag minns inte vad han hette, men det handlar om mannen som ställde upp och berättade så personligt och upplysande om hur hans familj blev drabbad av att hela deras hus brann ned och deras tillvaro fullständigt ödelades.
Det var någon gång före sommaren och den intervjun kunde ha fått pågå hela dagen, om ni frågar mig ... Tacka honom från en nöjd lyssnare om ni har tillfälle, även om han inte skulle få uppvaktningen ...

Anneli

 

Gick vecka 25 till Ormstaskolans fritidspersonal.

Jag tycker absolut Ormstaskolans fritidspersonal ska få veckans mumma. De visar alltid sin bästa sida och visar full respekt för alla barna och sina kollegor skriver blandannat Micaela Negert i sin nominering.

 

Vecka 24 gick veckans mumma till Tomas, Mikaela, Ylva, Helen och alla andra
som jobbar på gym & sim.

De har inspirerat mig att komma igång med att träna och tänka på vad jag äter.
Hittils har jag blivit av med 18 kg skriver bland annat Ingela Almén i sin motivering.

Vecka 17 och Torsdag, då var det dags att dela ut veckans mumma igen. Denna vecka gick den till Chris Ossmark, rektor på Ormstaskolan. Dock är det inte Chris på bilden, utan det är Elisabeth och Eva som jobbar på skolan. Chris fick mumman bland annat för hennes otroliga förmåga att lyssna på sina elever och visa dom respekt vilket gör att hon får en otrolig respekt tillbaka från barnen.

 


Vecka 16 och återigen dags att dela ut veckans mumma. Den här veckan gick mumman till Linda och Viktor som har skött snöröjningen alldeles utmärkt i sörgården under vintern. Vill du också ge Veckans mumma till någon som förtjänar det, skicka ett mail till v97@v97.se

 

Vecka 15 gick mumman till Anna Karlsson. Det var hennes vän Cecilia Bergman som nominerat Anna för att hon är en så otroligt fin vän som alltid ställer upp. " Jag har nyss genomgått en stor operation och hon har stöttat mig hela vägen med uppiggande kommentarer, överraskningar och glimten i ögat" skrev bland annat Cecilia i sin nominering. Vi på V97 tyckte det var en perfekt nominering och delade alltså ut Veckans mumma till Annika.

 

Vecka 14 gick Veckans mumma till Susanne Nyman, det var hennes barn som nominerat henne för att hon är så omtänksam och för att hon ställer upp i vått och torrt. För det här är väl värd en tårta tycker barnen och det tyckte också vi på V97

Vill du nominera någon att få "Veckans mumma", maila din nominering till v97@v97.se

 

Vecka 12 och torsdag, ja då var det återigen dags att dela ut veckans mumma. Denna gång gick den till Polisen i Täby för ett snabbt ingripande vid ett pågående inbrott. Man kan säga att dom verkligen tog tjuven med fingrarna i kakburken.

 

Vecka 10 och torsdag innebar att Veckans mumma skulle delas ut, denna vecka gick den till Blenda som trots att hon haft vattenkopper varit så duktig. Därför tyckte mormor Ros-Marie att Blenda var värd veckans mumma i V97

Vill du nominera någon till veckans mumma v97@v97.se

 

Vecka 9 och torsdag, det betyder mumma i V97. Den här gången gick veckans mumma till personalen på Vallentuna doktorn. Nomineringen skickades in av deras chef Susanne för att personalen varit så fantastiskt duktig under vaccinationskampanjen.

Vill du nominera någon till Veckans mumma, maila v97@v97.se

 


Bilprovningen i Vallentuna får beröm hela tiden ... för service, ett glatt mottagande och skickliga och rutinerade medarbetare. Torsdagen den 11 februari fick personalen där, med Magnus i spetsen, ta emot Veckans Mumma. Bilprvningen nominerades av en strålande nöjd besökare vid namn Birgitta Johansson.

 


Veckans uppvaktning i form av en "Mumma" från bageri kardemumma i Täby Kyrkby tilldelades Helena Lindström på hennes 40-årsdag och hon nominerades av sin kollega på Hälsorutan / Lifebutiken.se.

 

Torsdagen den 28 januari gick Veckans Mumma till fröknarna Saila och Eva-Lena på Ormastaskolan. Nomineringen kom från eleverna i klass Valhall 3 ...

 

Torsdag den 20:e januari var det återigen dags att dela ut Veckans mumma.

Den här veckan gick den till företaget Optimo och Madelene. Hon blev som

ni ser på bilden otroligt glad för över detta. Vill du göra nån glad?

Nominera någon till Veckans mumma i V97, maila till v97@v97.se

 

Vecka 2 och dags för årets första Mumma, denna vecka gick den till

John Höglund och Magnus Wåhlin (bilden) på Team Wåhlin.

Vill du nominera någon till Veckans mumma i V97, maila v97@v97.se

 

Vecka 50 och torsdag, jag då begav sig Jörgen och Mirre återigen ut med

veckans mumma. Den här gången var det Anders Björk som fick ta emot

den. Han går nu i pension och två lyssnare som har haft honom som husläkare

ville med Veckans mumma tacka honom för allt!

 

Vecka 47 gick veckans mumma till Evis, som hade turen att fylla år på torsdagen

och dessutom få ett besök av Jörgen och Mirre och veckans mummaleverans

 

Veckans Mumma gick vecka 46 till ungdomsenheten = Nova, cafè haket,

hadikappkonsulenten och fältgruppen. Mirre och Jörge och träffade Annelie,

Anna och Jesper nere på Nova.

 

Vecka 45 gick Mumman till Nasrin och Amin på Salong Allé!! Mirre och Jörgen

överraskade dem i hemmet tidigt på torsdagsmorgonen!

 

Vecka 44, torsdag och det betyder mummautdelning. Denna vecka gick

Veckans mumma till Margareta på Korallen. Hon går nu i pension och

blev på morgonkvisten hyllad i V97.

 

Vecka 43 blev en överaskad Alex Eisner stoppad i sin bil av Mirre och

Jörgen som var ute med veckans leverans av Mumman. Det var ingen

mindre än Alex svärmor som nominerat honom!

 

Vecka 42 gick Mumman till Väsby Restaurangskola. Rektor Ulrika och

några elever fanns på plats för att ta emot Mumman.

 

Torsdagar i V97 betyder Veckans mumma!! Samma sak vecka 39 och

denna gång var det Sara som fick mumman som bageri kardemumma i

Täby Kyrkby fixar så fint till oss på V97.

För nomineringen stod hennes man Daniel.

 

Annica Sandström (t.h) på kantarellens förskola i

Vallentuna fick Veckans mumma torsdag den 3:e

september.

 

Vecka 35 gick Veckans mumma till systembolagets

avgående chef Stefan, han kunde dock inte vara

på plats och ta emot tårtan. Men V97 träffade

två medarbetare till Stefan, Louice och Lena som

berättade att Stefan det är en hyvens prick och att

dom skulle njuta av tårtan!!